Ламиниран паркет Extravagant Tradition 29995

№ 29995/10/32

ПРОМО - 30 %
 • Декор:
  Клен
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  10 мм
 • Цвят:
  Кафяв
 • Производител:
  Classen
 • Етикет:
  ПРОМО
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 23 юли 2018 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 3699 2589 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Extravagant Tradition/ Кънтри е ламиниран паркет, който предлага иновативни решения както по отношение на структурата и декорите, така и що се отнася до размера на ламелите. Това е идеалният начин да проектирате подовата настилка  по уникалния начин, за който сте мечтали.
Във функционалните си характеристики настилаката Exrtavagant Tradition, както всички продукти Classen, се отличава с професионална изработка и високо качество.
Ламинираният паркет е с дебелина 8 мм и клас 32/ AC4. Така получавате здравина и устойчивост на подовата настилка, независимо от натовареността на помещението.
Megaloc системата и V-образният завършек на ламелите спомагат за лесното монтиране и здравината на подовата настилка. Използването на системата Isowaxx ще осигури водонепромокаемостта на ламелите, за още по-дълъг живот на ламината Ви.
Допълнително, ламинираният паркет Exrtavagant Tradition може да се реди върху системи за подово отопление, без това да навреди на настилката. И не на последно място, Exrtavagant Tradition е антистатична настилка за под, за да осигури напълно комфорта и уюта във Вашия дом, магазин или офис.
Уникалността на паркета няма как да остане незабелязана, а чрез нея, Вие ще подчертаете собствената си индивидуалност. Паркетът се отличава с екстревагантност на декора и смели дизайнерски решения, най-вече с добавяне на ефекта на рендосано дърво.
Дизайнът е с ясна дълбока структура на текстурата. Този ламиниран паркет е изключително удачен за интериори в ретро стил - с ефекта "старо дърво", който придава състарен вид на дъските.
Настилката се харакеризира с гладка и лъскава повърхност, като има интегрирана 2 мм звукоизолираща подложка.
Купете онлайн ламиниран паркет Exrtavagant Tradition още сега от Carpet Max!

Характеристики

Декор

Клен

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

10 мм

Цвят

Кафяв

Производител

Classen

Материал

HDF

Етикет

ПРОМО

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм