Ламиниран паркет Extravagant History 30014

№ 30014/8/32

НОВО ПРОМО - 30 %
 • Декор:
  Дъб
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Цвят:
  Кафяв
 • Производител:
  Classen
 • Етикет:
  НОВО, ПРОМО
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 26 юли 2018 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 2699 1889 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Extravagant History/ Дъб Вервиер е ламиниран паркет, който се отличава иновативни решения както по отношение на цветовете и декорите, така и що се отнася до размера . Това е идеалният начин да проектирате подовата настилка  по начина, по който сте си го представяли.
Във функционално отношение дървената настилка Exrtavagant History, както е известно за продуктите с марка Classen, се отличава с немска прецизност при производството и високо качество.
Дебелината на паркета е 8 мм, а класът му е 32/ AC4. Това е гаранция за здравина и устойчивост на подовата настилка, независимо от типа и натовареността на помещението.
Системата Megaloc, както и V-образният завършек на ламелите осигуряват лесното подреждане и здравината на подовата настилка. А с Isowaxx е гарантирана и водонепромокаемостта на ламелите, за още по-дълъг живот на ламината Ви.
Допълнително, ламинираният паркет Exrtavagant History може да се реди върху системи за подово отопление, без това да навреди на настилката. И не на последно място, Exrtavagant History е антистатична настилка за под, за да осигури напълно комфорта и уюта във Вашия дом, магазин или офис.
Уникалността на паркета няма как да остане незабелязана, а чрез нея, Вие ще подчертаете собствената си индивидуалност. Паркетът се отличава с екстревагантност на декора и смели дизайнерски решения, най-вече с добавяне на ефекта на стара дървесина.
Декорите на паркета е с ясна дълбока структура. Този ламиниран паркет ще отива на ретро интериори - с ефекта "старо дърво", който придава състарен вид на дъските.
Визията на този ламиниран паркет се характеризира т.нар. декор "Безкрайна красота". С него декорът е без прекъсвания по цялата площ на пода, без значение от начина, по който са наредени дъските. По този начин Вие получавате непрекъснат декор на настилката, която изглежда сякаш ламинатът се състои от една цяла дъска.
Купете онлайн ламиниран паркет Exrtavagant History още сега от Carpet Max!

Характеристики

Декор

Дъб

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Цвят

Кафяв

Производител

Classen

Материал

HDF

Етикет

НОВО, ПРОМО

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм