Ламиниран паркет Discovery 35036

ПРОМО - %
 • Декор:
  Дъб
 • Цвят:
  Бежов
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  10 мм
 • Производител:
  Classen
 • Материал:
  HDF
 • По стая:
  За коридор, За детска стая
Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Ламели в пакет: 8 броя с обща квадратура 1.646 м2
Размер на един ламел: 1286 мм х 160 мм
Вид на ламелите: тесен

Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)
Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®
Антистатично покритие
Подходящ за подово отопление

Внасянето на природата във вашия дом придобива съвсем ново значение със серията ламинирани паркети за перфекционисти DISCOVERY 4V на Classen®. Tе се характеризират с дебелина, която е по-висока от стандартната (10 мм) и уникален дизайн. Ламелите са с четиристранна V-образна фуга и чрез патентованата системата Megaloc® ще ги инсталирате бързо и лесно без да е необходимо да ги залепвате към пода. По време и непосредствено след монтажа, Isowaxx® образува уплътнение в и между фугите, което се простира нагоре. Това осигурява оптимална защита срещу проникване на влага от горе, област, която винаги е била слаба точка на ламинираните паркети.
Високата степен на устойчивост на абразия AC4 ви дава възможност да ги поставите, както навсякъде в дома си, така и в търговски обекти, офиси и хотелски лобита. Освен това настилката е специално обработена против наелектризиране. Подовете се препоръчват на хора, които оценяват надеждността и дълготрайността на ламинираните подови панели.
За максималния ви комфорт и уют, ламинираният паркет Discovery позволява монтаж и върху системи за подово отопление, което в комбинация с топлоизолацията, която осигурява дървената подова настилка, ще направи дома Ви уютно и приятно място в студените дни и нощи.

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.
Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.

Характеристики

Декор

Дъб

Цвят

Бежов

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

10 мм

Производител

Classen

Материал

HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм