Ламиниран паркет Discovery 27610

№ 27610/10/32

НОВО ПРОМО - 0 %
 • Декор:
  Дъб
 • Цвят:
  Бежов
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Етикет:
  НОВО
 • Дебелина на продукта:
  10 мм
 • Производител:
  Classen
 • Материал:
  HDF
 • По стая:
  За коридор, За детска стая
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 28 февруари 2021 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 2899 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 8 броя с обща квадратура 1.646 м2

Размер на един ламел: 1286 мм х 160 мм

Вид на ламелите: тесен

Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)

Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®

Антистатично покритие

Подходящ за подово отопление

Внасянето на природата във вашия дом придобива съвсем ново значение със серията ламинирани паркети за перфекционисти DISCOVERY 4V на Classen®. Tе се характеризират с дебелина, която е по-висока от стандартната (10 мм) и уникален дизайн. Ламелите са с четиристранна V-образна фуга и чрез патентованата системата Megaloc® ще ги инсталирате бързо и лесно без да е необходимо да ги залепвате към пода. По време и непосредствено след монтажа, Isowaxx® образува уплътнение в и между фугите, което се простира нагоре. Това осигурява оптимална защита срещу проникване на влага от горе, област, която винаги е била слаба точка на ламинираните паркети.

Високата степен на устойчивост на абразия AC4 ви дава възможност да ги поставите, както навсякъде в дома си, така и в търговски обекти, офиси и хотелски лобита. Освен това настилката е специално обработена против наелектризиране. Подовете се препоръчват на хора, които оценяват надеждността и дълготрайността на ламинираните подови панели.

За максималния ви комфорт и уют, ламинираният паркет Discovery позволява монтаж и върху системи за подово отопление, което в комбинация с топлоизолацията, която осигурява дървената подова настилка, ще направи дома Ви уютно и приятно място в студените дни и нощи.

Този модел със светъл декор на снежен дъб e подходящ избор за всяко едно помещение в дома или на работното място.

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.

Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.


Характеристики

Декор

Дъб

Цвят

Бежов

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Етикет

НОВО

Дебелина на продукта

10 мм

Производител

Classen

Материал

HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм