Ламиниран паркет Classic Touch 34223

ПРОМО - %
 • Декор:
  Дъб
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Цвят:
  Сив
 • Производител:
  Kaindl flooring GmbH
 • Етикет:
  ПРОМО
Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Ламели в пакет: 10 броя с обща квадратура 2.199 м2

Размер на един ламел: 1383 мм х 159 мм

Степен на лъскавина: полуматова

Система на монтаж: Kaindl Loc (без залепване)

Подходящ за полагане върху подово отопление

Автентична повърхностна структура - производителят на ламинирани паркети Kindle е първият, който прави крачка в областта на максималнатa естественост. Външният вид на състарена дървесина на Classic Touch AT Дъб Остана съчетава непреходния естествен чар на дървото със съвременния модерен комфорт.

Високите класове на износустойчивост 32 и абразивност AC4 ви дават взъможност да поставите ламината, както в жилищни помещения, като трапезарии, дневни, спални и коридори, така и в обществени сгради с умерено интезивен трафик, като офиси и търговски помещения.

Ламинатите на Kindle са безопасни и екологично чисти. Състоят от 98% естествени материали, които са преминали успешна проверка и чистота им е потвърдена.

Характеристики

Декор

Дъб

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Цвят

Сив

Производител

Kaindl flooring GmbH

Материал

HDF

Етикет

ПРОМО

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм