Килим Play, сив (63252/790)

№ 0.8/1.5-63252/790

ПРОМО - 0 %
Продуктов калкулатор Калкулатор
Цена 13599 лв./бр.

Крайна цена 135.99 лв.
Информация

Килимът с фигурални елементи внася промяна в комбинациите от текстури, цветове и нюанси.

Полиестерът е лъскав, с гладка текстура и устойчив на петна. Но нежната му и мека структура бързо абсорбира прах и мръсотия, и затова редовното почистване е от решаващо значение. Уверете се, че го правите поне веднъж седмично. Фокусирайте се повече върху зоните с висок трафик, защото нишките на килима са склонни да се мачкат с течение на времето, ако отгоре им има поставени тежки мебели. Почистването на петна или разливи върху полиестерните килими е много по-лесно управляемо поради гъвкавата им текстура. Можете също така да почистите килима с разтвор без химикали. За целта трябва да добавите няколко лъжици бял оцет в чаша с вода. След като третирате, поръсете със сода за хляб и я оставете за известно време. Вземете чиста кърпа и попийте мястото. Винаги следвайте внимателно инструкциите за почистване върху етикета.

При декорирането с тъмен килим, текстурата и материалът играят важна роля в цялостната концепция като допринасят за шикозно и елегантно излъчване.

Характеристики

Цвят

Сив

Материал

Полиестер

Ширина

0.80 м, 1.20 м

Размер

120x170 см, 80x150 смСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм