Ламиниран паркет Lodge Wild M8112

№ M8112/8/32

ПРОМО - 0 %
 • Цвят:
  Бежов
 • Декор:
  Детски
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 5 / Клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Производител:
  Kronotex
 • Материал:
  HDF
 • По стая:
  За коридор, За детска стая
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 08 декември 2023 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 2999 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Мечтаете за естествена подова настилка? Този ламиниран паркет с визия на домашен ясен е произведен с грижа за здравето и ще се превърне във фаворит на децата. Със своя забавен анимационен дизайн, нежни извивки и прекрасна тебеширена сянка, Lodge Wild приканва децата да се забавляват, да играят и да откриват. Декорът е устойчив на замърсяване и това го прави подходящ дори за най-малките. Изработен е спрямо международните стандарти, от 90% възобновяеми суровини. Нещо повече: този ламиниран паркет се произвежда без използване на вредни и токсични химикали.

Ламели в пакет: 8 броя с обща площ 2.131 м2.
Размер на един ламел: 1380 мм х 193 мм.
Дебелина: 8 мм

Съвместим с подово отопление.
Система на монтаж: клик система. Използвайте революционната и патентована система за щракване, за да съедините без усилия ламелите.
Не съдържа вреднии и токсични химикали, които да дразнят кожата.
Устойчив на износване и натиск.
Антистатичен, със защита от надраскване.
Устойчив на петна.
Степен на трудногоримост: Cfl-s1

Характеристики

Цвят

Бежов

Декор

Детски

Клас на употреба

AC 5 / Клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Производител

Kronotex

Материал

HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм