Ламиниран паркет Villa/Oak Lancaster 47208

№ 47208/8/32

ПРОМО - 0 %
  • Декор:
    Дъб
  • Цвят:
    Кафяв
  • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

    AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

    AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

    Клас 31 търговски – ниска натовареност.

    Клас 32 търговски – умерена употреба.

    Клас 33 търговски – интензивна употреба.

    * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

    *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

    Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

    Клас на употреба:
    AC 4 / клас 32
  • Дебелина на продукта:
    8 мм
  • Производител:
    Classen
  • Материал:
    HDF
  • По стая:
    За коридор, За детска стая
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 24 септември 2021 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 2399 лв./кв.м

  • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

    0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 6 броя с обща квадратура 2.176 m2
Размер на един ламел: 1286 мм х 282 мм
Дебелина: 8 мм

Четиристранна V-образна фаска.
Съвместим с подово отопление.
Система на монтаж: Megaloc® (без залепване).

Предназначен за монтаж в помещения с високо натоварване на пода. Може да го използвате в коридори и дневни на апартаменти и къщи. Също така може да бъде поставян в офиси и други обществени места. Този ламинат е здрав и устойчив на износване, повишава звукоизолацията на пода и е лесен за монтиране. Обърнете внимание и на дизайна – поради специфичната си текстура и оцветяване практически не се отличава от естествените дъбови дъски.

Характеристики

Декор

Дъб

Цвят

Кафяв

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Производител

Classen

Материал

HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм