Ламиниран паркет Standard Kronotex 5260

ПРОМО - %
 • Декор:
  Дъб
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 3 / Клас 31
 • Дебелина на продукта:
  7 мм
 • Цвят:
  Сив
 • Производител:
  Kronotex
 • Етикет:
  ХИТ, ПРОМО
Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Ламели в пакет: 9 броя с обща квадратура 2.390 м2

Размер на един ламел: 1376 мм х 193 мм

Подходящ за полагане върху подово отопление.
Система на монтаж: бърза инсталация на ламината, благодарение на лесната за използване ъгъл-ъгъл заключваща система на дългите и късите страни на ламелите.

Ламинатът Standard Winter Oak Light е в цвят на светъл дъб, изработен от рециклирани естествени материали подходящи за всяка една стая във вашия дом и е чудесно бюджетно решение за малък офис или магазин. Устойчив към петна, натиск от крака на маси и от колелца на столове. Цветовете му са издръжливи при излагане на слънчева светлина.

Характеристики

Декор

Дъб

Клас на употреба

AC 3 / Клас 31Клас на употреба

Дебелина на продукта

7 мм

Цвят

Сив

Производител

Kronotex

Материал

HDF

Етикет

ХИТ, ПРОМО

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм