Ламиниран паркет Oak Milan SF02

№ SF T-02/8/32

ПРОМО - 0 %
 • Декор:
  Дъб
 • Цвят:
  Бежов
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Производител:
  Kastamonu
 • Материал:
  HDF
 • По стая:
  За коридор, За детска стая
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 20 януари 2021 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 1799 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 8 броя с обща квадратура 2.153 м2 (15 кг)
Размер на един ламел:  1380 мм х 195 мм
Система на монтаж: Uniclic

Подходящ за използване със система за подово отопление (максимална температура до 27 градуса). Ламелите са изцяло импрегнирани и това ги прави издръжливи на влага.
Ламинатът от колекция Sunfloor се предлага в голямо разнообразие от декори с естествени дървесни цветове и текстури. Може да бъде полаган, както в лични домове, така и в обществени и бизнес сгради със средноинтензивно натоварване на пода. Посредством системата за монтаж Uniclic сглобяване и разглобяването на ламелите става лесно и бързо, което ви дава възможност да използвате тази настилка и за изложения, изложбени зали и други мероприятия.

Характеристики

Декор

Дъб

Цвят

Бежов

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Производител

Kastamonu

Материал

HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм