Ламиниран паркет Loft Cerama 43058

№ 43058/8/33

ПРОМО - 0 %
 • Декор:
  Керамика, Артистичен
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Цвят:
  Син
 • Производител:
  Classen
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 25 юли 2018 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 2899 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 10 броя с обща квадратура 2.057 м2

Размер на един ламел: 1286 мм х 160 мм

Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)

Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®

Антистатично покритие

Подходящ за подово отопление

Колекцията Loft Cerama е прекрасна интерпретация на цветове и форми в стил азулежу*. Различни и интересни тези декори са решени, като мозайка и придават на интериора неповторим и уникален външен вид, носещ духа на красивата, слънчева Португалия.

Ръбовете на ламелите са с четиристранна V-образна фуга, а HDF слоят е импрегниран с Isowaxx®. Подходяща за полагане подова настилка, както в апартамент или къща, така и в зони с по-натоварен трафик, като офиси и лобита. Лесна за поддръжка.

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.

Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.

*азулежу – традиционна португалска глазирана, керамична плочка с квадратна форма, боядисана в разнообразни цветни, геометрични фигури. Комбинирането на много такива различни плочки, образуват красиво мозаично пано.

Характеристики

Декор

Керамика, Артистичен

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Цвят

Син

Производител

Classen

Материал

HDF

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм