Ламиниран паркет Joy Classen 29385

ПРОМО - %
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Ламели в пакет: 8 броя с обща квадратура 1.996 м2

Размер на един ламел: 1286 мм х 194 мм

Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)

Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®

Подходящ за подово отопление

Joy Classen е подова настилка, която е с ефектен декоративен завършек, който и придава естествен външен вид. Семплите цветове, красивата текстура, стилът на производство и атрактивната цена са качества, които правят този ламинат изключително привлекателен. Може да се използва в жилища, офис сгради, магазини и търговски обекти, които имат умерено до средно натоварване на пода.

Ламинираният паркет Joy Classen се характеризира с профил във V-образна форма на ламелите, дълбока структура, износоустойчивост и комфорт. Допълнително, настилката има антистатична обработка, влагоустойчив, не изисква специална поддръжка и се нарежда лесно, без да се използва лепило.

Този ламинат е идеален избор за любителите на изчистени интериорни решения, както и на подовите настилки в естествени нюанси. Ламинираният паркет Joy Classen ще подхожда на всяка стая, тъй като внася отличителен характер на достъпна цена.

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.

Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.








Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм