Ламиниран паркет Extravagant History 30014

ПРОМО - %
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Extravagant History/ Дъб Вервиер е ламиниран паркет, който се отличава иновативни решения както по отношение на цветовете и декорите, така и що се отнася до размера . Това е идеалният начин да проектирате подовата настилка  по начина, по който сте си го представяли.
Във функционално отношение дървената настилка Exrtavagant History, както е известно за продуктите с марка Classen, се отличава с немска прецизност при производството и високо качество.
Дебелината на паркета е 8 мм, а класът му е 32/ AC4. Това е гаранция за здравина и устойчивост на подовата настилка, независимо от типа и натовареността на помещението.
Системата Megaloc, както и V-образният завършек на ламелите осигуряват лесното подреждане и здравината на подовата настилка. А с Isowaxx е гарантирана и водонепромокаемостта на ламелите, за още по-дълъг живот на ламината Ви.
Допълнително, ламинираният паркет Exrtavagant History може да се реди върху системи за подово отопление, без това да навреди на настилката. И не на последно място, Exrtavagant History е антистатична настилка за под, за да осигури напълно комфорта и уюта във Вашия дом, магазин или офис.
Уникалността на паркета няма как да остане незабелязана, а чрез нея, Вие ще подчертаете собствената си индивидуалност. Паркетът се отличава с екстревагантност на декора и смели дизайнерски решения, най-вече с добавяне на ефекта на стара дървесина.
Декорите на паркета е с ясна дълбока структура. Този ламиниран паркет ще отива на ретро интериори - с ефекта "старо дърво", който придава състарен вид на дъските.
Визията на този ламиниран паркет се характеризира т.нар. декор "Безкрайна красота". С него декорът е без прекъсвания по цялата площ на пода, без значение от начина, по който са наредени дъските. По този начин Вие получавате непрекъснат декор на настилката, която изглежда сякаш ламинатът се състои от една цяла дъска.
Купете онлайн ламиниран паркет Exrtavagant History още сега от Carpet Max!







Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм