Ламиниран паркет Extravagant Dynamic XL 30008

№ 30008/8/32

Web Offer
 • Декор:
  Дърво
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Производител:
  Classen
 • Етикет:
  ПРОМО
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 29 май 2019 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена в магазина 2699 лв./кв.м
Цена онлайн 2499 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 10 броя с обща квадратура 2.057 м2
Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)
Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®
Антистатично покритие
Подходящ за подово отопление

Колекция ламиниран паркет Exrtavagant Dynamic се отличава от другите ламинати благодарение на синхроннта си структура на декоративния слой, перфектно наподобяваща дървесни зърна. Разнообразната степен на блясък на тази структура води до това, че в зависимост от ъгъла на натоварване на светлината подът изглежда по различен начин всеки път. Ламелите завършват с V-образна фуга, а HDF слоят им е импрегниран с Isowaxx®.

Подходящ за полагане, както в домашни условия, така и в зони с по-натоварен трафик, като офиси и лобита. Този ламинат е за хора, които искат да подчертаят индивидуалността си и чрез визията на дома, офиса, магазина или хотела си. Паркетът се отличава с екстревагантност на декора и смели дизайнерски решения, най-вече с добавяне на ефекта на стара рендосана дървесина.

Допълнително, ламинираният паркет Exrtavagant Dynamic може да се реди върху системи за подово отопление, без това да навреди на настилката и не на последно място е антистатична настилка, която ще осигури напълно комфорта и уюта във вашия дом, магазин или офис. Купете онлайн ламиниран паркет Exrtavagant Dynamic още сега от CarpetMax!

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.

Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.

Характеристики

Декор

Дърво

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Производител

Classen

Тестово Поле multiple Тестово Поле multiple

HDF, Дъб, 8 мм, Кафяв

Етикет

ПРОМОСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм