Ламиниран паркет Extravagant Dynamic XL 30008

ПРОМО - %
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Ламели в пакет: 10 броя с обща квадратура 2.057 м2
Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)
Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®
Антистатично покритие
Подходящ за подово отопление

Колекция ламиниран паркет Exrtavagant Dynamic се отличава от другите ламинати благодарение на синхроннта си структура на декоративния слой, перфектно наподобяваща дървесни зърна. Разнообразната степен на блясък на тази структура води до това, че в зависимост от ъгъла на натоварване на светлината подът изглежда по различен начин всеки път. Ламелите завършват с V-образна фуга, а HDF слоят им е импрегниран с Isowaxx®.

Подходящ за полагане, както в домашни условия, така и в зони с по-натоварен трафик, като офиси и лобита. Този ламинат е за хора, които искат да подчертаят индивидуалността си и чрез визията на дома, офиса, магазина или хотела си. Паркетът се отличава с екстревагантност на декора и смели дизайнерски решения, най-вече с добавяне на ефекта на стара рендосана дървесина.

Допълнително, ламинираният паркет Exrtavagant Dynamic може да се реди върху системи за подово отопление, без това да навреди на настилката и не на последно място е антистатична настилка, която ще осигури напълно комфорта и уюта във вашия дом, магазин или офис. Купете онлайн ламиниран паркет Exrtavagant Dynamic още сега от CarpetMax!

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.

Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.







Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм