Ламиниран паркет Discovery 35035

ПРОМО - %
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Ламели в пакет: 8 броя с обща квадратура 1.646 м2

Размер на един ламел: 1286 мм х 160 мм

Вид на ламелите: тесен

Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)

Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®

Антистатично покритие

Подходящ за подово отопление

Внасянето на природата във вашия дом придобива съвсем ново значение със серията ламинирани паркети за перфекционисти DISCOVERY 4V на Classen®. Tе се характеризират с дебелина, която е по-висока от стандартната (10 мм) и уникален дизайн. Ламелите са с четиристранна V-образна фуга и чрез патентованата системата Megaloc® ще ги инсталирате бързо и лесно без да е необходимо да ги залепвате към пода. По време и непосредствено след монтажа, Isowaxx® образува уплътнение в и между фугите, което се простира нагоре. Това осигурява оптимална защита срещу проникване на влага от горе, област, която винаги е била слаба точка на ламинираните паркети.

Високата степен на устойчивост на абразия AC4 ви дава възможност да ги поставите, както навсякъде в дома си, така и в търговски обекти, офиси и хотелски лобита. Освен това настилката е специално обработена против наелектризиране. Подовете се препоръчват на хора, които оценяват надеждността и дълготрайността на ламинираните подови панели.

За максималния ви комфорт и уют, ламинираният паркет Discovery позволява монтаж и върху системи за подово отопление, което в комбинация с топлоизолацията, която осигурява дървената подова настилка, ще направи дома Ви уютно и приятно място в студените дни и нощи.

Megaloc® е иновативна система за инсталация на ламиниран паркет, която здраво и плътно свързва ламелите без необходимостта от лепило.

Isowaxx® е уплътнител, който предотвратява проникването на влага между сглобките на подовата настилка.







Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм