ВИДОВЕ УСЛУГИ

Наред с различните в Сarpetmax продукти, решихме да предложим и някои полезни за клиентите помощни съдействия, които подробно описахме по-долу. Всеки може да се възползва на достъпни цени и с професионално изпълнение без ангажименти!

Какви услуги предлагате?

Този списъкът е с полезни допълнителни помощни работи, които може да ви предоставим към момента и по специално:

• Монтаж на ламинат: 2,99 лв./м2 
• Демонтаж на ламинат: 1,99 лв./м2
• Монтаж на PVC первази: 1,99 лв./л.м  
• Монтаж на преходни лайсни: 3,99 лв./л.м
• Монтаж на балатум: 4,99 лв./м2 
• Монтаж на тапети: 5,99 лв./м2
• Монтаж на врати: 54,99 лв./бр.
• Почистване на подове: 0,99 лв./м2 (само прахосмукачка) 
• Вземане на размери: 19,99 лв.
• Транспорт: 35,99 лв. (в рамките на София)

Имате нужда от услуга по полагането на новозакупената подова настилка? Доверете се на професионалните екипи на CarpetMax, защото те знаят как да извършат дейността бързо и качествено, а крайният резултат просто е приятно изненадващ.

Важни условия за извършването им

Важно е всеки клиент да има в предвид, че всички посочени по-горе стойности са с начислен ДДС и притежават ориентировъчни показатели. „Картекс П“ АД си запазва правото да променя цените с оглед спецификата и сложността на изпълнение на всеки конкретен обект.

Тоест горещо препоръчваме при нужда от по-голяма информираност по въпроса да се свържете директно с операторите ни по някой от посочените в сайта координати за връзка. Те са на разположение постоянно в работно време, така че не се колебайте, а ни потърсете. Освен това, разполагаме с пълна гама от необходими инструменти за съответните дейности, така че напълно можете да се чувствате освободени от ангажимента да ги подсигурявате.

Обвързани ли са с покупка?

Отговорът е Не! Бихме съдействали и ако имате вече наличен готовия за полагане материал. Разбира се транспортните разходите ще бъдат начислени допълнително. Моля за по-конкретно уточнение да се свържете с операторите ни. Разбира се ако пазарувате от нас, сътрудник може веднага да ви съдейства при покупката на необходимите материали, което ще спести повторните ходения до магазин за набавянето на отделни пропуснати първия път нужни детайли.

Защо да поръчате от Сarpetmax.bg?

Защото работим само с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в сферата, което дава възможността да гарантираме високото качество на обявените по-горе дейности, тяхното бързо изпълнение и то на изключително конкурентни цени.

Не се доверявайте вече на кварталните майстори, предлагащи подобни услуги без нужния опит и необходими инструменти. Доверете се на професионалистите и със сигурност по този начин залагате на качеството и дълготрайния експлоатационен период. Очакваме Ви!

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ