Монтаж на врати

В процеса на ремонтните дейности понякога се налага подмяната на интериорните вратите или външната такава, а правилното изпълнение е много важно за дълготрайността и функционалността, така че без специални умения човек не би се справил. Точно в тези случаи на помощ идваме ние от Carpetmax. Защо да предпочетете именно нас, колко ще струва и по какъв начин протича работата ще научите по-долу.

Как протича монтажа?

Преди пристъпването към самия монтаж е необходимо да се оформи отвора според размерите на вратата. При стандартна височина от 2000 мм., то мястото за поставяне е необходимо да е поне 2050-2070 мм. Това е т.н. авансово разстояние за прецизно оразмеряване. От друга страна, ширината на преходния отвор също зависи от покупката ви, но стандартно е около 80-100 см.

След като вече всичко е наред до тук, се извършва точната нивелацията на рамката посредством нивелир и специални заглавки за прикрепване и здрава фиксация чрез дюбел-пирони. Фугите се попълват с пяна и се монтират пантите.

Колко време ще отнеме?

Точно време не може да бъде посочено, защото всичко зависи от състоянието на преходния отвор. Ако той е в лошо състояние и трябва да се извършват подготвителни процедури има вероятност процеса да се удължи. Ако обаче тези дейности не се налагат, то за около час би трябвало да е готово всичко.

Все пак експертите ни работят само с професионални инструменти и имат многогодишен опит с десетки завършени успешни проекти, така че можете да сте уверени, че краткотрайната процедура няма да е за сметка на качеството и дълготрайността. Доверете ни се!

По какъв начин се определя крайната цена?

За определянето на крайната стойност на услугата се вземат в предвид някои особености, като:

• транспортните разходи;
• самия процес по поставянето;
• демонтаж на старите врати;
• консумативи;
• оформяне на прехода и т.н.

За уточняване на крайната цена е препоръчително да се свържете с оператор, който индивидуално за вашия случай ще може да ви даде по-ясна представа за стойността.

Защо да се доверите на Carpetmax?

Експертите ни са с дългогодишен опит и разполагат с необходимите знания и професионални инструменти, което им позволява бързо и качествено да се справят с дейността, без отражения в качеството. Също така вече сме се доказали, като лоялен търговец, предлагащ качествени продукти и услуги на цени без аналог.

Ако искате лично да се уверите в по-горе споменатото, потърсете ни и с радост ще помогнем! Няма да съжалявате.

Заповядайте в някой от нашите магазини или разгледайте в сайта ни разнообразният асортимент от врати, които ще ви предложим!

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ