Първият в историята турнир от календара на АТР Tour, който ще се проведе на територията на България, ще бъде предаван на 5 континента.

Надявам се да видя много млади фенове на тениса в София каза директора на турнира Ерхан Орал Първият в историята турнир от календара на АТР Tour, който ще се проведе на територията на България, ще бъде предаван на 5 континента и ще бъде достъпен за половин милиард души. Това обяви Ерхан Орал, турнирен директор на Garanti Koza Sofia Open. Надпреварата ще се проведе с периода 30.01 – 07.02 догодина, а дом на събитията ще бъде столичната многофункционална зала „Арена Армеец София”. По повод организирането на първия турнир в София днес бе проведена пресконференция, на която освен турнирният директор Орал присъстваха спортният министър Красен Кралев, вицепрезидентът на БФ Тенис Рангел Марков и членът на Борда на директорите на Garanti Koza Серхан Байкал. Министър Кралев изрази надеждите си, че участие в турнира ще вземе най-добрият български тенисист Григор Димитров. „Видяхте колко много го обичат феновете на тениса в България. Ще бъде страхотно, ако Гришо участва в надпреварата и се състезава пред родна публика. Не се съмнявам, че залата ще бъде пълна за неговите двубои”, коментира Кралев. Билетите за турнира ще бъдат пуснати в продажба в сряда (02.12.2015) и ще бъдат достъпни на сайта eventim.bg. Цените на пропуските ще бъдат от 10 до 80 лева, като организаторите са направили специални отстъпки. Децата до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, а тези от 7 до 14 години ще заплащат 50% от стойността на билета. „Надявам се в София да видим много млади привърженици на тениса”, пожела си турнирният директор Ерхан Орал.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Ads by Adwise.bg