АКСЕСОАРИ

Страница 1 от 2

Аксесоарите за пране, чистене и други подобни винаги намират приложение в едно съвременно домакинство. Нека разгледаме предлаганият асортимент и неговата дълготрайност. Ще видим също предимствата да пазарувате от нас и защо си заслужава.

 

Какви аксесоари ще откриете при нас

В специалната ни гама сме предвидили най-различни препарати за пране, почистване, за третиране на петна преди пране и др. Сред асортимента ни дори са достъпни противохлъзгащи подложки за поставяне под килими, подложки за ламинат, лепила за тапети, четки и най-разнообразни други пособия за дома.

Достъпни са още и множество препарати за освежаване и почистване на тапицерия и петна по меката мебел, четки за килими и универсални течности за третиране на всякакви подови настилки и каквото се сетите. Заповядайте в специалната ни категория, където сме събрали всичко необходимо за да поддържате дома и мебелите си красиви и свежи всекидневно.

 

Качество

Всеки когато прави покупки, иска да получи максималното качество на продукта си и същото важи и при пазаруването на почистващи препарати. Ние работим само с оторизирани от различните производители доставчици, с което гарантираме високото качество на предлаганите от нас стоки. Достатъчно е след придобиване на дадената стока, тя да се експлоатира правилно, според препоръките на разработчика и тя ще Ви служи дълго време.

В случая, абсолютно препоръчително е да прочитате етикетите върху всяко шише и да спазвате указанията, защото има вероятност да се отразяват зле на кожата на ръцете. Само когато спазвате указанията за работа на производителя, можете да очаквате максимално добър и дълготраен ефект.

 

Защо да изберете онлайн магазин CarpetMax

Защото вече сме доста години на пазара и брандът ни се е превърнал в синоним за коректност и прецизност. В същото време, работата ни показа от какво имат нужда клиентите ни и се постарахме да го осигурим. Това включва:

  • сигурност - започнахме да работим с големите брандове за подобни стоки, дори произвеждаме и собствени продукти;
  • обслужване - създадохме множество съпорт екипи, които да са постоянно на разположение на клиентите ни и да ги съветват с професионални съвети за правилен избор;
  • достъпност - наред с многобройната ни верига от реални магазини, разположени из цялата страна, открихме и онлайн магазин, позволяващ да пазарувате навсякъде, без значение от местонахождението Ви;
  • избор - зареждаме отделните си категории с максимално голям избор от възможности, за да получите по-голям спектър за сравнение;
  • условия - за да предоставим най-добрите условия, започнахме да работим в сътрудничество с множеството брандове за да успеем да предложим рентабилни и изгодни цени.

Посетете ни дори още сега онлайн, открийте своето предпочитание и поръчайте от уюта на вашия дом. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм