Vienna 0.8/1.5-4704/288

№ 0.8/1.5-4704/288


Цена: 19.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 120x170 160x229 200x290
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: кафяв


Дизайн: геометрични фигури


Килим Vienna дава път на съвременното, което още си взаимодейства с вечно модерните тенденции. Той е съчетание на стил и силна енергия, а безупречната му изработка за пореден път поставя производителя му на челни позиции на европейския пазар за меки подови настилки. Кафявият вариант на килим Vienna е декориран с геометрични фигури – квадрати и правоъгълници, подредени в красив хаос, наподобяващ на галерия от мозаична керемидена стена. Гладката му повърхност от полипролен контрастира на дълбочината и топлината, излъчвани от основните нюанси – оранжево, абаносово и основното кафяво!
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ