Verdi 0.8/1.5-80105/l.brown

№ 0.8/1.5-80105/l.brown


Цена: 79.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 120x170 160x229 200x290
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: N/A


Цвят: кафяв


Дизайн: N/A


Уют и мекота под краката − постланите килими са чудесен начин да запазите топлината у дома, когато зимата дойде. На маляват шума от ходене по пода, както отвътре в самото помещение, така и между етажите. Правят вашия под по-безопасен, по-нежен и осигуряват повърхност, която не допуска подхлъзване и е естествен омекотител при падане.


бр.


Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ