Super Cosy 0.8/1.5-7987/80

№ 0.8/1.5-7987/80


Цена: 65.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 120x170 160x229 200x290
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: оранжев


Дизайн: шаги (shaggy)


CarpetMax Ви предоставят прелестна колекция от едноцветни шаги килими за всички свои дългогодишни клиенти. Линията на Super Cosy колекцията е по-семпла и класическа, за да отговори на очакванията на хилядите потребители, доверяващи се вече години наред на белгийския производител. Super Cosy в оранжева гама изпъква ярко, предизвикателно и нееднозначно. Огнените нюанси са постигнати с преливане на охра, жълто и прасковено, като симетрично разпложените червени линии по дължина придават пълен завършен вид на модела. Килим Super Cosy в оранжево е произведен изцяло от качествен полипропилен, който оставя дълъг и нежен спомен от допира си с Вашите стъпала. Килим Super Cosy в оранжева гама е слънчевата енергия, необходима за огнения Ви темперамент и различен дом!
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ