Saphir 1.6/2.3-95187/208

№ 1.6/2.3-95187/208


Цена: 329.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 160x229
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: N/A


Цвят: червен


Дизайн: N/A


Персийски килим е перлата на дома.  Килим с централно поставен медальон концентрира енергията и оформя мебелите и пространството в по-подреден, симетричен стил. Килимте от колекция "Saphir" надминават ролята на разкошен интериорен аксесоар, превръщайки домът в идеален, символизиращ блаженството на душата, домашния уют и красотата. 
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ