Ruby 1.4/2-66004/189

№ 1.4/2-66004/189


Цена: 279.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 140x200 160x229 200x290
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: червен


Дизайн: шаги (shaggy)


Килим Ruby – червена гама е част от уникалната и внушителна колекция килими от Белгия. В тази своя колекция компанията-производител поставя акцент върху оригиналния дизайн Shaggy. Червената гама на Килим Ruby съчетава винени оттенъци с цвят бордо и лек керемиден нюанс. В този синхронен цветови диапазон бавно се прокрадват и черни пръски, постигащи пълна хармония на цялостната визия. Килимът е изработен от качествен полипропилен. Добавете Килим Ruby – червена гама към бизнес обстановката си в офиса или направете дома си още по-гостоприемен и красив с тази изгодна покупка! Моделът отлично контрастира на светли подови настилки, а сред тъмни декори се слива с общата цветова картина на пожар и страст.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ