Patina 1.9/2.85-1404/64

№ 1.9/2.85-1404/64


Цена: 184.00 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 190x285
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: бежов


Дизайн: флорални мотиви


Компаниите от белгийската фирма-производител са сред влиятелните фигури в бизнеса с килими, благодарение на инвестициите в иновативни производства и технологии. Разбирайки, че потребителите търсят килими, които да използват както за украса, така и за седене, те въведоха нова технология в производството на прежда, която прави килимите по-меки и осезаемо по-практични. С качественото си производство и раздвижени дизайни, то не е чудно, че фирмата е компания 30-годишен стаж в производството на килими. Колекцията Patina са машинно произведени патентовани влакна от полипропилен, така наречените Berclon нишки. Patina са здрави, не се скубят, ползват се продължително време, тъй като са оцветени с ярки, но подбрани багрила, лесни са за почистване и поддръжка. Този флорален килим в преливащи бежови нюанси, е подходящ за всякакъв вид жилищни или работни помещения.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ