Paradiso 0.8/1.5-45012/490

№ 0.8/1.5-45012/490


Цена: 44.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 120x170 160x229 200x290
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: черен


Дизайн: модерни килими


Дългогодишният опит и богатите ресурси на производителя, гарантират, че всеки килим от тяхна колекция е перфектното допълнение за обзавеждането на жилищата в наши дни, благодарение на свежите дизайнерски решения, вариращи от традиционни към съвременни. С високо технологичното си производство и дизайн, то не е чудно, че става дума за компания, определяща тенденциите при големите производители на килими. Колекцията Paradiso е една от модерните визии на дизайнерите от Белгия. Модернистична колекция с приятна и пъстра визия, гъсти и меки полипропиленови нишки, машинно тъкан, безпроблемно почистване, устойчив на скубене, издържан в черно-бежова земна визия. Този килим би бил чудесна добавка за всяко светло помещение в дома Ви.


бр.


Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ