Pacific 1.6/2.3-14115/265

№ 1.6/2.3-14115/265


Цена: 179.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 160x229
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: бежов


Дизайн: модерни килими


Килим Pacific е включен в колекцията от модерни килими, предлагани от CarpetMax. Но освен модерната визия, харизматичният полъх от миналото в неговия дизайн е повече осезаем и ретро мотивите заживяват нов живот с още по-силна енергия и красота върху пода на Вашето жилище. Подарете си тази приказка за времето и сподетеле с холната гарнитура или кухненското обзавеждане прекрасния килим Pacific. Той е произведен изцяло от полипропилен, а бежовата му гама е лесна за поддръжка и почистване на замърсявания. Пъстрата палитра от мотиви, декоративни елементи и фигурни композиции върху килим Pacific е ярко изразена с акценти в синьо, бяло и кафяво. В него се преплита комбинацията на райе с каре, флорални мотиви и дори геометрична мозайка.С килим Pacific всеки ден ще откривате нови декори на подовата настилка в дома си.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ