Oscar moket Oscar/880/4

№ Oscar/880/4


Цена: 12.99 лв./КВ.М


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Материал: полиамид


Цвят: син


Дизайн: детски мокети


Мокет с подходящ за детски стаи, ясли, градини и увеселителни центрове. Абсорбирането на шума при мокетите е от 25 до 30 dB, като наред с това, задържа и 15% от топлината вътре в стаята. Мокетът не е хлъзгава подова настилка, а при евентуално падане, омекотява удара. По тази причина е подходящ за семейства с малки деца. Абсорбира замърсяванията, като по този начин подобрява качеството на въздуха в помещението.

Ширината на ролката е фиксирана с размер 4.0 м. Моля посочете желаната дължина.

Моля, посочете желаната дължина:

м.
(макс. 25 метра)

Важно! Минималната ширина на закупуване е 4.0 м. Остатъкът след изразяването остава за клиента!


Желаете ли обкантване на мокета? Цена: 1.99 лв./л.м


Желаете ли допълнително нарязване на избраното парче?

За уточняване на подробностите, моля свържете се с наш оператор на телефон 0894 500 600 или изпратете e-mail с описание на размерите на който желаете да нарежем парчето.

Общо: кв.м.

Цена за обкантване:

Крайна цена:

Моля, попълнете полетата в калкулатора!

Цена доставка на продукти в кошницата: 0.00 лв.


Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ