Mystic Shaggy 0.8/1.5-9430/100

№ 0.8/1.5-9430/100


Цена: 129.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 120x170 160x229 200x290
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: сив


Дизайн: шаги (shaggy)


Белгийските производители отново изненадват клиентите си с качествени подови настилки и безупречна изработка. В килим Mystic Shaggy аудиторията ще види всички онези фактори, на които се дължи успеха на белгийския производител – стил, оригинален дизайн и разбира се, перфектна повърхност с щадящи кожата материали и издържливост на външни въздействия. Килим Mystic Shaggy е част от линията килими с дизайн Shaggy. Този модел е от подобрена колекция, като мистичното му ампоа се изразява в красивото преливане на нюансите в сивата гама. В единия от ъглите на продукта сивото е достигнало своя апогей на яркост и дълбочина, а в срещуположния е само загатнат преливащия се по цялото платно оттенък. Килим Mystic Shaggy е идеален за всяка част от интериора на дома или офиса. С него дори малкото жилище изглежда уютно и просторно!
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ