Монтаж на врати

В процеса на ремонтните дейности често се налага подмяната на интериорните врати, а понякога и на външната. Правилно извършеният монтаж гарантира дългия експлоатационен живот и функционалност на вратата. Нашите специалисти са с дългогодишен опит и познават особеностите при избора на модел, декор и каса, както и правилния им монтаж. Защо да предпочетете именно нас, колко ще струва и по какъв начин протича работата ще научите по-долу.

 

Как протича монтажът

 

Преди пристъпване към самия монтаж е необходимо отворът да се оформи според размерите на вратата. При стандартна височина от 200 см. мястото за поставяне трябва да е поне 205-207 см. Това е т.нар. авансово разстояние за прецизно оразмеряване. Ширината на преходния отвор също зависи от покупката ви, но стандартно е около 80-100 см. След това се извършва точна нивелация на рамката посредством нивелир и специални заглавки за прикрепване, последвани от здрава фиксация чрез дюбел-пирони. Фугите се попълват с пяна и се монтират пантите.

 

Колко време ще отнеме

 

Точно време не може да бъде посочено, защото всичко зависи от състоянието на преходния отвор. Ако той е в лошо състояние и трябва да се извършват подготвителни процедури, има вероятност процесът да се удължи. Ако обаче няма нужда от такива дейности, всичко ще бъде готово за около час. Монтажниците ни работят само с професионални инструменти и имат многогодишен опит с десетки успешно реализирани проекти. Можете да сте уверени, че краткотрайната процедура няма да е за сметка на качеството и дълготрайността. Доверете ни се! 

 

Предлагаме следните услуги свързани с монтаж на входни и интериорни врати

 

  • Монтаж на интериорни врати
  • Монтаж на входни врати
  • Демонтаж на стара интериорна врата и каса
  • Къртене
  • Монтаж на стопери
  • Вземане на размери

 

  Варна, Бургас, Велико Търново София Пловдив
Оглед и взимане на размери 29.99 29.99 23.99

        

Информация относно ценоразписа на предлаганите услуги можете да получите и в търговските обекти от веригата или по друг удобен за Вас начин. За връзка с нас, моля, посетете раздел КОНТАКТИ. 

 

Защо да се доверите на Carpetmax

 

Експертите ни са с дългогодишен опит и разполагат с необходимите знания и професионални инструменти. Това гарантира бързо и качествено изпълнение, което не е за сметка на качеството. CarpetMax е фирма с дългогодишен опит на пазара. Клиентите виждат в наше лице лоялен търговец, предлагащ качествени продукти и услуги на цени без аналог. Доверете ни се при покупката и монтаж на врата за дома и с радост ще ви съдействаме. Ще се уверите в безкомпромисното качество на продуктите и услугите ни. Заповядайте в някой от нашите магазини или разгледайте в сайта ни разнообразния ни асортимент от врати!


 

Вижте кой е най-близкия до Вас магазин и се свържете с нас  Контакти

Заяви оглед и взимане на размери до 24 часа!
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм