Монтаж на PVC первази и преходни лайсни

PVC первазите представляват тънки дълги пластмасови елементи, монтиращи се по ъглите на стените, предназначени за придаване на завършен вид. Ако наскоро сте полагали ламинат например, за да се прикрие границата между стената и пода се използват тези аксесоари. Лайсната е необходима за маскиране на преходната граница между двата пода например на две отделни помещения.

 

Как се извършва монтажа?

За начало трябва да са налични всички нужни материали, като:

• дюбел-пирони или самонарезни винтове; 
• фиксиращи  метални клипсове; 
• самите PVC первази.

Особеното при поставянето е необходимостта от съблюдаване, металните елементи да се намират по права линия едно от друго на разстояние 40 – 50 см. За да се изпълни правилно това условие трябва предварително да се начертае права линия с молив, върху която се извършва и монтажа. Това ще гарантира праволинейното позициониране на PVC перваза. Препоръчва се началото да започне от най-отдалечената и дълга стена.

При поставянето на преходната лайсна е изключително важно да се измери нужната дължина и да се купи малко по-голяма от премерената. След, като вече е изрязан точния размер, лентата се налага върху мястото и с молив се отбелязва позиционирането на отворите. В зависимост от подовата основа (дали е бетон или дърво) за фиксацията се използват дюбел пирони или самонарезни винтове.

 

 

Предлагани услуги:

∙ Монтаж на PVC перваз

∙ Монтаж на холкерен перваз

∙ Монтаж на преходни лайсни

∙ Почистване на подове

∙ Вземане на размери

 

 

Колко бързо се извършва услугата?

Нашите екипи специално имат дългогодишен опит в подобни ремонтни дейности и разполагат само с най-качествените инструменти, което гарантира бързо и качествено изпълнение. Разбира се точни времена не могат да се дадат, тъй като има значение линейния метър на помещението.  Все пак ако знаете предварително колко линейни метра е пространството, предназначено за обработване, нашите оператори биха могли ориентировъчно да ви информират за крайния срок.

 

 

Как се определя цената?

Стойността се изчислява на линеен метър ремонтирана област. Ако измерите пространството за обработка и го съобщите на наш оператор, той би могъл да ви информира за стойността на услугата. От друга страна е важно и помещението в какво техническо състояние е и дали ще са необходими допълнителни подготвителни дейности, преди началото на същинската работа. 

 

  Пловдив, Варна и Бургас София
Монтаж на MDF перваз до 50 л.м 7.99 7.99
Монтаж на мек перваз 2.49 3.69
Монтаж на мокетен перваз 2.49 3.69
Монтаж на мокетен перваз с вложка 3.59 5.49
Монтаж на ПВЦ перваз 2.49 4.29
Монтаж на преходни лайсни 5.99 5.99

 

Информация относно ценоразписа на предлаганите услуги можете да получите и в търговските обекти на дружеството или по друг удобен за Вас начин. За връзка с нас, моля, посетете раздел КОНТАКТИ.

 

Обвързана ли е с покупка?

Не ви обвързваме с нищо. Дори и да сте си купили от друго място материалите, с радост ще съдействаме за монтажа.

 

Защо да поръчате от Сarpetmax?

Защото гарантираме бързо и безпроблемно изпълнение на възложените задачи и то на атрактивни цени. Очакваме Ви!

 

CarpetMax. Важно е върху какво ще стъпиш!Вижте кой е най-близкия до Вас магазин и се свържете с нас  Контакти

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм