Ламиниран паркет Extravagant Tradition 29995

ПРОМО - %
Продуктът не е наличен, моля свържете се с оператор за повече информация на телфон 0894 500 600
Информация

Extravagant Tradition/ Кънтри е ламиниран паркет, който предлага иновативни решения както по отношение на структурата и декорите, така и що се отнася до размера на ламелите. Това е идеалният начин да проектирате подовата настилка  по уникалния начин, за който сте мечтали.
Във функционалните си характеристики настилаката Exrtavagant Tradition, както всички продукти Classen, се отличава с професионална изработка и високо качество.
Ламинираният паркет е с дебелина 8 мм и клас 32/ AC4. Така получавате здравина и устойчивост на подовата настилка, независимо от натовареността на помещението.
Megaloc системата и V-образният завършек на ламелите спомагат за лесното монтиране и здравината на подовата настилка. Използването на системата Isowaxx ще осигури водонепромокаемостта на ламелите, за още по-дълъг живот на ламината Ви.
Допълнително, ламинираният паркет Exrtavagant Tradition може да се реди върху системи за подово отопление, без това да навреди на настилката. И не на последно място, Exrtavagant Tradition е антистатична настилка за под, за да осигури напълно комфорта и уюта във Вашия дом, магазин или офис.
Уникалността на паркета няма как да остане незабелязана, а чрез нея, Вие ще подчертаете собствената си индивидуалност. Паркетът се отличава с екстревагантност на декора и смели дизайнерски решения, най-вече с добавяне на ефекта на рендосано дърво.
Дизайнът е с ясна дълбока структура на текстурата. Този ламиниран паркет е изключително удачен за интериори в ретро стил - с ефекта "старо дърво", който придава състарен вид на дъските.
Настилката се харакеризира с гладка и лъскава повърхност, като има интегрирана 2 мм звукоизолираща подложка.
Купете онлайн ламиниран паркет Exrtavagant Tradition още сега от Carpet Max!







Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм