Flow moket Flow/992/4 Ново
Flow moket Flow/992/4 1

Flow moket Flow/992/4

№ Flow/992/4


Цена: 14.99 лв./КВ.М


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Материал: полиамид


Цвят: кафяв


Дизайн: арт


Мокет тип скрол. При тези мокети шарката не е отпечатана, а е част от структурата на мокет, което придава допълнителна изисканост на интериора. 
Този мокет е предназначен за домашна употреба, като също може да бъде полаган и върху стълбища. За допълнителен комфорт е добавена ватена подложка.
Има предварителна антистатична обработка, а цветовете са издръжливи на избледняване. Изключително лесно се чисти с прахосмукачка, а петната могат да се третират с влажна кърпа, веднага след появата им. Може да се използва и концентрат за синтетични подови настилки при почистване.


Ширината на ролката е фиксирана с размер 4.0 м. Моля посочете желаната дължина.

Моля, посочете желаната дължина:

м.
(макс. 25 метра)

Важно! Минималната ширина на закупуване е 4.0 м. Остатъкът след изразяването остава за клиента!


Желаете ли обкантване на мокета? Цена: 1.99 лв./л.м


Желаете ли допълнително нарязване на избраното парче?

За уточняване на подробностите, моля свържете се с наш оператор на телефон 0894 500 600 или изпратете e-mail с описание на размерите на който желаете да нарежем парчето.

Общо: кв.м.

Цена за обкантване:

Крайна цена:

Моля, попълнете полетата в калкулатора!

Цена доставка на продукти в кошницата: 0.00 лв.


Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ