Evima  0.65/0.65-pomme Ново
Evima  0.65/0.65-pomme 1 Evima  0.65/0.65-pomme 2 Evima  0.65/0.65-pomme 3

Evima 0.65/0.65-pomme

№ 0.65/0.65-pomme


Цена: 29.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 65x65
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: зелен


Дизайн: кръгли килими


Мекото рошаво килимче не само че е актуално като тенденция в декора на дома, но и прави стаята по – топла и уютна. Съвсем малките килими са прекрасни аксесоари, които представляват сами по себе си цветни акценти в интериора, ето защо те могат да бъдат дори в ярки, наситени багри. Можете да ги поставите и около леглото, и пред камината, и до дивана или пред фотьойлите.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ