Electra gel moket Electra/236/4 Хит
Electra gel moket Electra/236/4 1

Electra gel moket Electra/236/4

№ Electra/236/4


Цена: 16.99 лв./КВ.М


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Материал: полипропилен


Цвят: черен


Дизайн: едноцветни


Electra е изключително здрав мокет, който е подходящ не само за дома, но и аз обществени, бизнес и административни помещения. Той има специална обработка, която го прави висококачествен, здрав и устойчив. Мокетът е с клас EN 14041, който гарантира трудногоримост на материала. Освен това има клас EN 14041 и EN 13893, които дават гаранция, че подовата настилка не се хлъзга. Почистването на мокет Electra става изключително лесно, а цветовете и влакната му са устойчиви на натоварване и пряка слънчева светлина, което позволява подовата настилка да издържи повече време и да запази добрия си външен вид по-дълго. Мокетът е подходящ както за различните стаи в дома: спални, дневни, коридори и други, така и за офиси, хотелски стаи и фоайета, приемни и т.н.


Ширината на ролката е фиксирана с размер 4.0 м. Моля посочете желаната дължина.

Моля, посочете желаната дължина:

м.
(макс. 25 метра)

Важно! Минималната ширина на закупуване е 4.0 м. Остатъкът след изразяването остава за клиента!


Желаете ли обкантване на мокета? Цена: 1.99 лв./л.м


Желаете ли допълнително нарязване на избраното парче?

За уточняване на подробностите, моля свържете се с наш оператор на телефон 0894 500 600 или изпратете e-mail с описание на размерите на който желаете да нарежем парчето.

Общо: кв.м.

Цена за обкантване:

Крайна цена:

Моля, попълнете полетата в калкулатора!

Цена доставка на продукти в кошницата: 0.00 лв.


Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ