Aura 1.6/2.3-26245/640

№ 1.6/2.3-26245/640


Цена: 259.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 160x229
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: зелен


Дизайн: модерни килими


Килим "Aura" ще внесе свежест и динамика в дома или офиса Ви. Той следва новите тенденции в обзавеждане и декор. Ако искате повече цвят и актуалност в интериора, този килим е за Вас! Силните багри се открояват дори под най-слабата светлина. Дръзкият представител на колекция ''Аura" е вашият идеален вариант за промяна и добавяне на индивидуалност в собствения ви дом или офис. Изработен е от полипропилен, което носи следните предимства на модела: леко тегло, добра топлинна изолация, много добра устойчивост и здравина, подходящ за интензивно натоварване, устойчив на влага, плесен, абразия и много по евтин от вълната.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ