Atlantik Florya 1.6/2.35-Z0094/brown

№ 1.6/2.35-Z0094/brown


Цена: 389.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 160x235 200x300
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: вълна и акрил


Цвят: кафяв


Дизайн: геометрични фигури


Килим Atlantik Florya е плод на креативност и инновативност, като същевременно продукът отключва и Вашето въображение и усет за различната красота. Моделът е част от колекцията, посветена на килимите с геометрични форми. Дизайнът на килим Atlantik Florya е съставен от кубове, подредени симетрично. Различните нюанси на сивата гама с добавка на бяло и черно, създават триизмерно изображение. На пръв поглед обикновен, Килим Atlantik Florya е всъщност проекция на футуристично 3D авангардно изкуство в областта на интериорната декорация. Съставът на Килим Atlantik Florya е вълна и акрил, а изработката – първокласна и изключително лесна за поддръжка и почистване.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ