АКСЕСОАРИ

Страница 1 от 2

Аксесоарите за пране, чистене и други подобни винаги намират приложение в едно съвременно домакинство. Нека разгледаме предлаганият асортимент и неговата дълготрайност. Ще видим също предимствата да пазарувате от нас и защо си заслужава.

 

Какви аксесоари ще откриете при нас

 

В специалната ни гама сме предвидили най-различни препарати за пране, почистване, за третиране на петна преди пране и др. Сред асортимента ни дори са достъпни противохлъзгащи подложки за поставяне под килими, подложки за ламинат, лепила за тапети, четки и най-разнообразни други пособия за дома.

 

Достъпни са още и множество препарати за освежаване и почистване на тапицерия и петна по меката мебел, четки за килими и универсални течности за третиране на всякакви подови настилки и каквото се сетите. Заповядайте в специалната ни категория, където сме събрали всичко необходимо за да поддържате дома и мебелите си красиви и свежи всекидневно.

 

Качество

 

Всеки когато прави покупки, иска да получи максималното качество на продукта си и същото важи и при пазаруването на почистващи препарати. Ние работим само с оторизирани от различните производители доставчици, с което гарантираме високото качество на предлаганите от нас стоки. Достатъчно е след придобиване на дадената стока, тя да се експлоатира правилно, според препоръките на разработчика и тя ще Ви служи дълго време.

 

В случая, абсолютно препоръчително е да прочитате етикетите върху всяко шише и да спазвате указанията, защото има вероятност да се отразяват зле на кожата на ръцете. Само когато спазвате указанията за работа на производителя, можете да очаквате максимално добър и дълготраен ефект.

 

Защо да изберете онлайн магазин CarpetMax

 

Защото вече сме доста години на пазара и брандът ни се е превърнал в синоним за коректност и прецизност. В същото време, работата ни показа от какво имат нужда клиентите ни и се постарахме да го осигурим. Това включва:

  • сигурност - започнахме да работим с големите брандове за подобни стоки, дори произвеждаме и собствени продукти;
  • обслужване - създадохме множество съпорт екипи, които да са постоянно на разположение на клиентите ни и да ги съветват с професионални съвети за правилен избор;
  • достъпност - наред с многобройната ни верига от реални магазини, разположени из цялата страна, открихме и онлайн магазин, позволяващ да пазарувате навсякъде, без значение от местонахождението Ви;
  • избор - зареждаме отделните си категории с максимално голям избор от възможности, за да получите по-голям спектър за сравнение;
  • условия - за да предоставим най-добрите условия, започнахме да работим в сътрудничество с множеството брандове за да успеем да предложим рентабилни и изгодни цени.

 

Посетете удобен за Вас наш физически магазин или разгледайте предложенията ни онлайн, за да откриете това, от което дома Ви има нужда. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм